Loterie Festivalul Enescu 2019

În edițiile anterioare ale festivalului a existat un volum foarte mare de cereri pentru abonamente. Pentru a-și îmbunătăți serviciile, Artexim împreună cu Eventim.ro, partenerul oficial de ticketing al festivalului, va organiza o loterie pentru selecția participanților care vor avea posibilitatea să achiziționeze abonamente. Astfel, șansele de achiziționare a abonamentelor pentru Festivalul George Enescu vor fi egale pentru toate persoanele interesate.

English Version

CALENDAR LOTERIE
Perioada de înregistrare: 22.10.2018 – 25.11.2018
Extragere: 26.11.2018
Perioada de plată: 27.11.2018 – 12.12.2018

Înscriere

Pentru a vă înscrie la loterie, vă rugăm să completați câmpurile de mai jos.Print@Home (0 RON)Curier (15 RON)Ridicare de la sediile Eventim (3 RON)

Vă rugăm să verificați adresa de e-mail introdusă.
Eventim Bucuresti - Bulevardul I.C. Bratianu nr 6, incinta Cinema Pro
- Program: 12:00 – 21:00

Eventim Cluj - Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B, Iulius Mall
- Program: 10:00 – 22:00

Detalii livrare

Selecție abonamente

ABONAMENT – TIP A – VALABIL PENTRU TOATE CONCERTELE DIN SERIA MARI ORCHESTRE ALE LUMII (Sala Mare a Palatului)

Numar bilete:


ABONAMENT – TIP B – VALABIL PENTRU TOATE CONCERTELE DIN SERIA RECITALURI SI CONCERTE CAMERALE (Ateneul Român)

Numar bilete:


ABONAMENT – TIP C – VALABIL PENTRU TOATE CONCERTELE DIN SERIA CONCERTELE DE LA MIEZUL NOPȚII (Ateneul Român)

Numar bilete:


ABONAMENT – TIP D – VALABIL PENTRU TOATE CONCERTELE DIN MUZICA SECOLULUI 21 (Sala Radio)

Numar bilete:


* campurile sunt obligatorii

DESFASURAREA LOTERIEI

• Începând cu 22 octombrie 2018, înscrierea la loterie se va efectua printr-un formular de înregistrare la Ateneul Român, la punctele de lucru Eventim și pe site-ul Eventim.ro.
• Clientul își va introduce numele, numărul de telefon, adresa poștală și adresa de e-mail. O persoană se poate înscrie doar o singură dată. Clientul va avea, de asemenea, opțiunea de a alege dacă dorește ca biletele să fie expediate prin e-mail, prin poștă, sau ridicate de la unui din sediile Eventim.
• Clientul va alege tipul de abonament dorit. Acesta poate fi individual (doar o persoană) sau de familie (2 persoane). Dacă mai multe persoane doresc să beneficieze de abonament, acestea trebuie să efectueze o înregistrare nouă cu detalii diferite.
• Clienții vor avea posibilitatea să selecteze categoria de preț pe care și-o doresc, vizualizând distribuirea lor în planul de sală. După extragere, comenzile vor fi create automat, sistemul oferind cele mai bune locuri disponibile din categoria selectată.
• Pe 25 noiembrie 2018, perioada de înregistrare se va încheia.
• Pe 26 noiembrie 2018, va avea loc extragerea pentru fiecare tip de abonament. O lista de asteptare va fi creată printr-o a doua extragere.
• După extragere, câstigatorii vor primi pe e-mail un link prin intermediul căruia vor putea achita abonamentele până pe 12 decembrie 2018.
• Cei care nu vor achita comanda în perioada mai sus menționată, vor pierde dreptul de achiziționare a abonamentelor, acesta fiind transferat următoarei persoane de pe lista de așteptare.
• Pe 12 decembrie 2018, se va încheia perioada de plată, urmând ca abonamentele să fie distribuite până pe 1 februarie 2019.