Loterie Festivalul Enescu 2019

În edițiile anterioare ale festivalului a existat un volum foarte mare de cereri pentru abonamente. Pentru a-și îmbunătăți serviciile, Artexim împreună cu Eventim.ro, partenerul oficial de ticketing al festivalului, va organiza o loterie pentru selecția participanților care vor avea posibilitatea să achiziționeze abonamente. Astfel, șansele de achiziționare a abonamentelor pentru Festivalul George Enescu vor fi egale pentru toate persoanele interesate.

Intrebari frecvente

  • Daca nu am castigat la loterie, nu mai pot participa la festival?

Persoanele care nu au putut achizitiona abonamente, vor putea achizitiona bileteindividuale incepand cu 06.03.2019.

  • Ce inseamna abonament de familie si unde aparea ca varianta?

Pe formularul de inscriere exista optiunea de selectare a unui bilet sau a doua bilete pentru fiecare tip de abonament. Astfel castigatorul unui abonament de familie poate achizitiona doua abonamente.

  • Care este termenul de plata?

Castigatorii pot achita abonamentele pana pe 12.12.2018. Daca vor fi contactate persoane depe lista de asteptare, acestea vor avea la dispozitie pana pe 20.12.2018.

  • Cand se vor putea achizitiona biletele individuale?

Biletele individuale vor fi puse in vanzare pe 06.03.2019.

  • De ce cineva inscris la sfarsitul perioadei are numar de inregistrare mai mic decat cineva inscris la inceputul perioadei?

Dupa ce lista participantilor a fost descarcata, a fost efectuata o verificare a duplicatelor. In urma acestei verificari au fostalocate numerele de inregistrare. De aceea exista o anumita diferenta intrenumerele de inregistrare.

  • De ce apare un numar de inregistrare de mai multe ori?

O persoana se poate inscrie o singura data pentru un tip de abonament. Aceasta persoana se poate inscrie insa la toate tipurile de abonamente.

Totodata, au existat persoane care s-au inscris de mai multe ori cu detalii diferite, dar si persoane al caror nume sunt identice. Sistemul a identificat automat persoanele cu nume similar si le-a asociat acelasi numar de inregistrare. Pentru situatiile in care un numar de inregistrare apare de mai multe ori in lista castigatorilor, vom continua cu verificarea in baza actului de identitate conform regulamentului. Daca intr-adevar au fost inscrieri multiple pentru aceeasi categorie, conform regulamentului persoana in cauza va fi descalificata, iar o alta persoana din lista de asteptare ii va lua locul.

  • Poate o persoana castiga de doua ori la acelasi tip de abonament?

Nu, o persoana poate castiga o singura data pentru acelasi tip de abonament. Daca se descopera ca aceeasi persoana s-a inscris cu date diferite de inregistrare la acelasi tip de abonament (adresa de e-mail diferita, variatie diferita a numelui) aceasta persoana va fi descalificata, iar urmatoarea persoana de pe lista de asteptare va fi contactata.

  • De ce nu ma regasesc pe lista participantilor?

Toate persoanele care s-au inscris online au primit un mesaj de confirmare, iar persoanele care s-au inregistrat printr-un formular fizic au fost inregistrate manual de catre operatorii nostri. Dupa inlaturarea duplicatelor, toti participantii au primit un numar de inregistrare.

  1. De ce a fost introdusa aceasta loterie?

Loteria doreste modernizarea modului de achizitionare a abonamentelor, avand ca exemplumarile festivaluri din Viena, Salzburg, Broadway si Londra. Desi loteriile dinaceste orase nu sunt televizate, s-a dorit ca Loteria Festivalului GeorgeEnescu sa asigure transparenta si bunele intentii de a asigura o modalitate dedistribuire a abonamentelor cat mai corecta.

Extragere

Vezi lista participantilor

Vezi lista celor extrasi per categorie

DESFASURAREA LOTERIEI

• Începând cu 22 octombrie 2018, înscrierea la loterie se va efectua printr-un formular de înregistrare la Ateneul Român, la punctele de lucru Eventim și pe site-ul Eventim.ro.
• Clientul își va introduce numele, numărul de telefon, adresa poștală și adresa de e-mail. O persoană se poate înscrie doar o singură dată. Clientul va avea, de asemenea, opțiunea de a alege dacă dorește ca biletele să fie expediate prin e-mail, prin poștă, sau ridicate de la unui din sediile Eventim.
• Clientul va alege tipul de abonament dorit. Acesta poate fi individual (doar o persoană) sau de familie (2 persoane). Dacă mai multe persoane doresc să beneficieze de abonament, acestea trebuie să efectueze o înregistrare nouă cu detalii diferite.
• Clienții vor avea posibilitatea să selecteze categoria de preț pe care și-o doresc, vizualizând distribuirea lor în planul de sală. După extragere, comenzile vor fi create automat, sistemul oferind cele mai bune locuri disponibile din categoria selectată.
• Pe 25 noiembrie 2018, perioada de înregistrare se va încheia.
• Pe 26 noiembrie 2018, va avea loc extragerea pentru fiecare tip de abonament. O lista de asteptare va fi creată printr-o a doua extragere.
• După extragere, câstigatorii vor primi pe e-mail un link prin intermediul căruia vor putea achita abonamentele până pe 12 decembrie 2018.
• Cei care nu vor achita comanda în perioada mai sus menționată, vor pierde dreptul de achiziționare a abonamentelor, acesta fiind transferat următoarei persoane de pe lista de așteptare.
• Pe 12 decembrie 2018, se va încheia perioada de plată, urmând ca abonamentele să fie distribuite până pe 1 februarie 2019.

Citește regulamentul campaniei aici