Festivalul Enescu 2021

Loteria abonamentelor la festivalul Enescu

Artexim organizează în colaborare cu Eventim.ro, partenerul oficial de ticketing al festivalului, o loterie pentru a selecta persoanele care vor avea posibilitatea să achiziționeze abonamente la concertele și recitalurile din cadrul ediției 2021. Această procedură  face ca șansele de achiziționare a abonamentelor pentru Festivalul „George Enescu” să fie egale pentru toate persoanele interesate, în condițiile în care în ultimii ani, cererea de abonamente a fost cu mult peste ceea ce era posibil în condițiile în care capacitatea sălilor de concerte este limitată. 

Vă rugăm să consultați programul Festivalului la acest link, pentru a alege ce abonament doriți. Vă rugăm să aveți în vedere că, din motive de pandemie, este posibil să mai apară schimbări de program.

Calendar

 • Perioada de înregistrare: 09.06.2021 – 28.06.2021
 • Extragere: 01.07.2021
 • Perioada de plată: 02.07.2021- 16.07.2021
 • Vânzarea generală a biletelor: 19.07.2021

Desfășurarea loteriei

 • Începând cu 9 iunie 2021, înscrierea la loterie se va efectua pe site-urile eventim.ro și festivalulenescu.ro
 • Clientul își va introduce numele, numărul de telefon, adresa poștală și adresa de e-mail. O persoană se poate înscrie doar o singură dată. Clientul va avea, de asemenea, opțiunea de a alege dacă dorește ca biletele să fie expediate prin e-mail sau prin curier.
 • Clientul va alege tipul de abonament dorit. Dacă mai multe persoane doresc să beneficieze de abonament, acestea trebuie să efectueze o înregistrare nouă cu detalii diferite.
 • Clienții vor avea posibilitatea să selecteze categoria de preț pe care și-o doresc, vizualizând distribuirea lor în planul de sală. După extragere, comenzile vor fi create automat, sistemul oferind cele mai bune locuri disponibile din categoria selectată.
 • Pe 28 iunie 2021, perioada de înregistrare se va încheia.
 • Pe 01 iulie 2021, va avea loc extragerea pentru fiecare tip de abonament. O lista de asteptare va fi creată printr-o a doua extragere.
 • După extragere, câstigatorii vor fi contactați prin e-mail/ telefon și vor putea achiziționa abonamentele până pe 16 iulie 2021
 • Cei care nu vor achita comanda în maxim 14 zile, vor pierde dreptul de achiziționare a abonamentelor acesta fiind transferat următoarei persoane de pe lista de așteptare.
 • Pe 16 iulie 2021, se va încheia perioada de plată, urmând ca abonamentele să fie distribuite până pe data de 12 august 2021.

Intrebări frecvente

Persoanele care nu au putut achizitiona abonamente, vor putea achizitiona bilete individuale incepand cu 19.07.2021.

Pe formularul de inscriere exista optiunea de selectare a unui bilet sau a doua bilete pentru fiecare tip de abonament. Astfel castigatorul unui abonament de familie poate achizitiona doua abonamente.

Nu, o persoana poate castiga o singura data pentru acelasi tip de abonament. Daca se descopera ca aceeasi persoana s-a inscris cu date diferite de inregistrare la acelasi tip de abonament (adresa de e-mail diferita, variatie diferita a numelui) aceasta persoana va fi descalificata, iar urmatoarea persoana de pe lista de asteptare va fi contactata.

Loteria doreste modernizarea modului de achizitionare a abonamentelor, avand ca exemplumarile festivaluri din Viena, Salzburg, Broadway si Londra. Desi loteriile dinaceste orase nu sunt televizate, s-a dorit ca Loteria Festivalului GeorgeEnescu sa asigure transparenta si bunele intentii de a asigura o modalitate dedistribuire a abonamentelor cat mai corecta.

ÎNREGISTRARE

Perioada de înregistrare a expirat!