Ticketing intr-o noua dimensiune.

Eventim.ro cea mai mare companie de ticketing din Europa

CTS EVENTIM este companie lider pe piata Europeana de Ticketing si Live Entertainment. Aproximativ 250 de milioane de bilete sunt vândute anual prin sistemele noastre – staționare, online și mobile. Magazinele noastre web includ mărci precum eventim.de, oeticket.com, ticketcorner.ch, ticketone.it și entradas.com.

O parte importantă a companiei noastre este rețeaua de promotori EVENTIM LIVE, care cuprinde peste 25 de organizatori. Festivalurile noastre includ „Rock am Ring”, „Rock im Park”, „Hurricane”, „Southside” și „Summer Summer”. În plus, CTS EVENTIM operează unele dintre cele mai renumite locații de evenimente din Europa, cum ar fi arena Colonia LANXESS, Berlin Waldbühne și EVENTIM Apollo din Londra. CTS EVENTIM AG & Co. KGaA (ISIN DE 0005470306) este listat la bursă din 2000 și este în prezent membru al MDAX.

Eventim.ro este membru al grupului CTS Eventim AG & Co. KGaA si este prezenta pe piata din Romania inca din anul 2007. Eventim vinde, de asemenea, bilete prin intermediul unei foarte vaste retele de magazine partenere – peste 1000 de puncte de vânzare bilete în toată țara.

gratuit site-ul tău de bilete

Propriul tău site de bilete la tine pe site (optimizat și pentru mobile) Eventim.ro iti pune la dispozitie propriul tău site de bilete. Nu te costă nimic, nu trebuie să faci nimic special, integrare gratuită a vânzării de bilete in site-ul dumneavoastra. Câteva exemple găsești aici: bilete.ucv1948.ro, bilete.festivalulenescu.ro.

statistici în timp real

Prin intermediul aplicatiei Eventim Webreporting poți vedea în timp real câte bilete ai vândut de oriunde. Suntem singura companie de ticketing din Romania care pune la dispozitia organizatorilor de evenimente un software ce permite realizarea profilului socio-demografic al cumparatorilor de bilete si care masoara, de asemenea, eficienta campaniilor de marketing implementate. Eventim Analytics este un produs dezvoltat intern de catre specialistii Eventim din Germania si este disponibil gratuit tuturor partenerilor nostri.

7 metode de plată

Clienții nostri pot cumpara bilete prin: card de debit / credit, prin PayPal, prin voucher, prin Ordin de Plata, in cele peste 1000 de puncte fizice de vanzare (plata cash sau card), plata ramburs la livrare prin curier (Fan Courier) sau plata direct la casa noastra de bilete.

bilete personalizate

Daca ai nevoie să pui pe bilete logourile partenerilor sau sponsorilor Eventim îți oferă și aceasta posibilitate. De asemenea, putem realiza bilete de colectie numite FanTicket, bilete care au un design special si pot fi colectionate de catre fanii dornici sa realizeze acest lucru.

peste 1000 de puncte de vanzare

Librăriile Cărturești, Humanitas si Diverta, Magazinele Vodafone, Telekom, reteaua de hypermarketuri Carrefour, benzinariile OMV. Clienții pot alege sa primeasca gratuit biletele cumpărate pe mail sau direct pe telefon prin optiunea eTicket.

De ce să lucrăm împreună?

Evenimentul tău se vinde pe Eventim.ro

Conferințe

Muzeu

Concerte

Sport

CURSURI

TEATRU

Ești interesat?

Oferim comisioane de vanzare atractive si adaptate fiecarui tip de eveniment plus un pachet de promovare inclus in oferta de vanzare. Acest pachet de promovare este sustinut 100% de catre Eventim si include campanii online & offline.