Cerere returnare bilete

Biletele de spectacol sunt tratate ca si exceptii privind returnarea produselor achizitionate la distanta conform OUG nr 34/2014, si astfel consumatorul nu are drept de retragere.

Folosind formularul de mai jos puteti inregistra o cerere de returnare a contravalorii biletelor achizitionate in cazul unui eveniment anulat/amanat sau in situatia in care comanda dumneavoastra beneficiaza de optiunea Carefree.


Va rugam sa specificati numarul de bilete pe care doriti sa-l returnati din comanda.


Informatiile bancare de mai jos sunt necesare in cazul in care comanda a fost achitata cu mai mult de 6 luni in urma sau in cazul in care cardul utilizat initial nu mai este activ.

(max. 24 caractere)

Reguli serviciu Carefree

In baza serviciului Carefree, aveti posibilitatea returnarii biletelor. Avem, totusi, rugamintea de a avea in vedere termenii si conditiile de utilizarea a acestui serviciu:

Prin intermediul asigurarii Carefree, Eventim garanteaza clientilor dreptul de a renunta la participarea la eveniment in urmatoarele conditii (Eventim Carefree se aplica si in cazul in care evenimentul a fost anulat, modificat sau organizatorul intra in insolventa).

  • Retragerea cu 14 zile inainte de eveniment garanteaza returnarea a 100% din contravalorea biletelor.
  • Retragerea cu 13 zile pana la 7 zile inaintea evenimentului garanteaza returnarea a 50% din contravalorea biletelor.
  • Pentru comenzile cu optiune de print@home, calculul de timp se va face de la prima solicitare Carefree transmisa catre noi.
  • in cazul biletelor fizice, acest calclul se va face din momentul in care Eventim.ro primeste prin curier plicul cu biletele originale.
  • Pentru comenzile achitate cu mai mult de 6 luni in urma, este necesar sa ne furnizati detalii pentru a efectua transferul bancar corespunzator (IBAN si titularul contului).

Biletele fizice trebuie trimise prin curier, la sediul central Eventim din Str Popa Petre nr 5, cod postal 020801, Bucuresti, banii fiind returnati in contul din care a fost facuta plata. Costul pentru transmiterea biletelor fizice prin curier este suportat de catre cumparator.